Endre HMS-kort linket til ansatt

En kort beskrivelse av hvordan man kan endre HMS-kort som er linket mot en bruker i SmartDok.

OBS! Dette krever at firmaet har en registrert SmartDok byggekortleser aktiv på konto, samt at den ansatte har scannet sitt nye HMS-kort på denne minst en gang.

• Gå til Mannskapslister --> Byggekortoversikt
  • Finn den ansatte det gjelder, og trykk på Kortnummer og åpne nedtrekkslisten. Det nye kortet vil nå også ligge i denne listen.
  • Velg det nye HMS-kortet ved å trykke på kortinformasjonen.

Se også hjelpevideo her

Har du ikke denne funksjonen/modulen?
Kontakt vår salgsavdeling eller ring 90 40 33 33 for mer informasjon.

For ytterlige spørsmål kan du sende inn sak til vår supportavdeling eller ringe 90 40 33 33.